Το πρώτο εστιατόριο για κατοικίδια

Φροντίδα

Το πρώτο εστιατόριο για κατοικίδια

Ένα πραγματικά πρωτότυπο εστιατόριο που απευθύνεται σε σκύλους και γάτες (!) άνοιξε πρόσφατα στο Βερολίνο και ήδη η προσέλευση κρίνεται άκρως ικανοποιητική!

Το εν λόγω… γκουρμέ εστιατόριο εδρεύει στην περιοχή του Grunewald στο Βερολίνο και διαθέτει πλούσια εδέσματα για τους τετράποδους φίλους, με τις τιμές να κυμαίνονται από 3 έως 6 ευρώ περίπου.

Όπως εξηγεί ο 31χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος David Spanier η ιδέα για το εστιατόριο προήλθε από τον δικό του σκύλο που δεν φαινόταν και ιδιαίτερα πρόθυμος στις ζωοτροφές που του σερβίρονταν καθημερινά.

'Είναι σαν να τρώμε ‘fast food’ κάθε μέρα, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα ζώα με τις κονσέρβες.'

Υπεύθυνη επί των γευμάτων στο Pets Deli η διατροφολόγος Katharina Warkalla αναφέρει πως στο εστιατόριο υπάρχουν εκλεκτές μερίδες βοείου κρέατος, γαλοπούλας, ακόμη και ρύζι, πατάτες ή ζυμαρικά! Το κρέας μάλιστα είναι τέτοιας ποιότητας που μπορεί να καταναλωθεί ακόμη και από ανθρώπους!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάντως, οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων μπορούν ν’ απολαύσουν το ρόφημα τους, την ίδια στιγμή που οι τετράποδοι φίλοι τους έχουν πέσει με τα… μούτρα στο φαγητό τους.

Πηγή Petfriends.gr