Έπαιξαν μπάλα με σύνθημα “Συμβιώνω με τα Ζώα”!!

Άνθρωπος και ζώα

Έπαιξαν μπάλα με σύνθημα “Συμβιώνω με τα Ζώα”!!

Η Μ.Κ.Ο. Αδέσποτα Ζώα Θεσσαλονίκης “Νοιάζομαι” βρέθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού της Θεσσαλονίκης στις 18 και 19 Οκτωβρίου στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και τα αδέσποτα ζώα. Με μεγάλη χαρά οι εθελοντές είδαν τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της εκστρατείας αφύπνισης. Η μεγαλύτερη χαρά βέβαια ήταν η ανταπόκριση των μικρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εκτός από τον ζήλο για ενημέρωση που επέδειξαν, δώρισαν τροφές για τη σίτιση των αδέσποτων της πόλης..Τέτοιες εικόνες συγκινούν και ωθούν εμάς τους υπόλοιπους να κάνουμε το πάν για να συνεχίσουμε τις ενέργειες ώστε αυτός ο πλανήτης να είναι πιο φιλικός για τα ζώα.

Απολαύστε τους μικρούς μας φίλους!

Στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Μακεδονικού και με σύνθημα Συμβιώνω με τα ζώα, φιλοξενήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 18 -19 Οκτωβρίου .

Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ανάμεσα στα γκολ και τις τρίπλες ενημερώθηκαν για την κακοποίηση των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος και την χορτοφαγική διατροφή, μας μίλησαν με καμάρι για τον Μακ ,την μασκότ του Μακεδονικού και πρώην αδεσποτάκο

και με πολλή προσοχή έστησαν με τα μικρά τους χεράκια τις κονσέρβες που μας πρόσφεραν στήνοντας την πιο όμορφη πυραμίδα μπροστά από το πανό του σωματείου. Για ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ τα μουστάκια του καταφυγίου θα γλείφονται χάρη σε εσάς !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Μακεδονικού για την υπέροχη φιλοξενία, Μαρία και Γιάννη όσα και να πούμε τα λόγια θα είναι φτωχά, να είστε πάντα καλά και να συνεχίζεται να προσφέρετε σώμα και νου υγιή, το έχουμε ανάγκη !

Πηγή zophoros