Συλλογή υπογραφών για την Αναθεώρηση του Συντάγματος

Νέα

Συλλογή υπογραφών για την Αναθεώρηση του Συντάγματος

Το Αδεσποτολόγιο πήρε μέρος στη συλλογή υπογραφών για την Αναθεώρηση του Συντάγματος η οποία διοργανώθηκε από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία σήμερα στην κεντρική πλατεία της Ν.Σμύρνης.

Ενημερωθείτε – Ευαισθητοποιηθείτε –Μην μένετε αμέτοχοι – Μας αφορά  Όλους

Και μιας και αυτά δεν μπορούν να υπογράψουν για τα δικαιώματά τους ,ας τα βοηθήσουμε εμείς διότι μην ξεχνάμε είναι οι πιστοί μας σύντροφοι που βρίσκονται δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές…

Το θέμα των κακοποιήσεων των ζώων στην Ελλάδα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και σε διαστροφή. Η κακομεταχείριση όλων των ζώων υποδηλώνει μία σοβαρή παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας, η οποία δεν πρέπει να αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Στόχος μας είναι αν γίνεται να ξεπεράσουμε τις 100.000 υπογραφές ώστε να μπορέσουμε να επηρεάσουμε βουλευτές και κυβέρνηση για αυτή την αλλαγή.

Κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια είναι πολύτιμη, ώστε να συμβάλλουμε στην  καλύτερη αντιμετώπιση  όλων των πλασμάτων  από τον άνθρωπο, καθώς επίσης και στην αλλαγή της νοοτροπίας στην ελληνική κοινωνία.

LINK ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ:

https://secure.avaaz.org/el/petition/Proedro_tis_Voylis_ton_Ellinon_kEyaggelo_Meimaraki_Telos_stin_kakopoiisi_ton_zoon_Nai_stin_Anatheorisi_toy_Syntagmatos/?dtOZXfb