Το ημερολόγιο του Αδεσποτολογίου 2015 είναι έτοιμο!

Νέα

Το ημερολόγιο του Αδεσποτολογίου 2015 είναι έτοιμο!

Ακόμα ένα ημερολόγιο του Αδεσποτολογίου ολοκληρώθηκε. 12 μήνες, 12 φωτογραφίες και 12 κείμενα. Ακούγεται απλό, δεν είναι όμως. Αυτές οι 12 φωτογραφίες με τις ιστορίες που τις συνοδεύουν κρύβουν από πίσω τους ένα Καλειδοσκόπιο αναμνήσεων από περιστατικά, ζωάκια και εθελοντές, ιστορίες ικανοποίησης και επιτυχίας, αλλά και θλίψης γιατί ό,τι και να κανείς σε αυτή τη χώρα για τα ζώα δεν φαινεται ποτέ να είναι αρκετό.
Το ημερολόγιο μας εκδίδεται τα τελευταία χρονια που ειμαστε σωματείο αλλά και από πριν, πιο πρόχειρα, που δουλεύαμε σαν ομάδα εθελοντών. Είναι πρώτη φορά φέτος που σκεφτήκαμε να μην το εκδόσουμε καθώς δυσκολευόμαστε να καλύψουμε τα έξοδα εκτύπωσης.
Παρόλα αυτά αν υπάρχει κάτι που εκφραζει τον τελικό στόχο της δουλειάς μας είναι το ημερολόγιο μας και για αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε.
12 ζωάκια που όχι μόνο γλύτωσαν από τις κακουχίες στο δρόμο, σε κάποιες περιπτώσεις από σίγουρο θάνατο, όχι μόνο βρήκαν ένα τέλειο σπίτι, αλλά οι ιδιοκτήτες τους είναι τόσο περήφανοι για αυτά που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο να τραβήξουν τις καλής ποιότητας φωτογραφίες που χρειάζονται για το ημερολόγιο.
Οι ευτυχισμένες, καθαρές και όμορφες φατσουλες που παρουσιάζουμε είναι για εμάς η ηθική ικανοποίηση ότι αυτή η ταλαιπωρία διχως τέλος που ζούμε κάθε μέρα έχει για κάποιον ένα νοημα. Έστω και μόνο για αυτές τις δώδεκα ψυχούλες που σώθηκαν από το δρόμο και είχαν μια ευκαρία στην ευτυχία, αξίζει τον κόπο...

Για την ολοκλήρωση του ημερολογίου αυτού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Leonardo που χορήγησε μέρος των εξόδων της εκτύπωσης και που στέκεται στο πλάι την αδεσπότων με ευνοικότερες τιμές στην αγορά εξαιρετικά ποιοτικής τροφής για τα ζωάκια μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και εθελοντές μας που κουράζονται καθημερινά και ανιδιοτελώς για τα ζώα, την γραφίστριά μας για την εκπληκτική της εθελοντική δουλειά κάθε χρόνο για το ημερολόγιο και τα έντυπά μας, όλους αυτούς που δίνουν μια ευκαιρία σε ένα ενα ζωάκι με αναπηρίες, ενήλικο ή ηλικιωμένο, και φυσικά όλα τα γατάκια και σκυλάκια που πόζαραν.

                   

Το ημερολόγιό μας έχει κόστος 5 ευρώ και είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή μετά από επικοινωνία στο adespotakia@gmail.com αλλά και στα εξής σημεία:

  1. Φαρμακείο Βασιλικής Βασιλειάδη, Λυσιμαχίας 24-26, Αθήνα - Νέος Κόσμος 

2.Τυπογραφείο Χαλαμπαρδάκη, Κρέμου 19, Καλλιθέα

3.Κέντρο αισθητικής Απ' την κορφή ... ως τα νύχια!, Γ. Γεννηματά 104, Άνω Γλυφάδα, top2bottom104@gmail.com

4. Kατάστημα με είδη δώρων dP selection, Κολοκοτρώνη 42-46, Αθήνα, www.dpselection.gr

Από το DP selection, ποικιλία σε είδη δώρων με θέμα τα κατοικίδια!

5.Aristocats Κώστα Βάρναλη 52 και Πρεβέζης (Εμπορικό Κέντρο) , Χαλανδρι

6.Pet Vet ,Πέτρου Ράλλη 323 , Νίκαια

7.Η Φωλιά του Τσίνο ,Βρυούλων 6 , Ν.Σμύρνη - www.ifoliatoutsino.gr

8.NEWMAN O.E, Θησέως 10 Σύνταγμα ,Αθήνα - www.bombonieres.com.gr