Η Σοπράνο Μάρλις Πέτερσεν στηρίζει το Αδεσποτολόγιο

Νέα

Η Σοπράνο Μάρλις Πέτερσεν στηρίζει το Αδεσποτολόγιο

Αυτή τη χρονιά η διάσημη Γερμανίδα Σοπράνο Μάρλις Πέτερσεν δημιούργησε ένα Ημερολόγιο διαστάσεων Α3 για τους λάτρεις των 4ων τροχών με σύνθημα ‘’Βοηθήστε συνανθρώπους σας αλλά και τα αδέσποτα που έχουν ανάγκη’’.Φωτογραφημένη στην Αθηναική Ριβιέρα ,αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά της.

Μπορείτε να παραγγείλετε το ημερολόγιο στέλνοντας το όνομα και την ταχυδρομική σας διεύθυνσή σας στο ακόλουθο email: marmyrza@gmail.com.Η τιμή είναι 25 ευρώ (+ έξοδα αποστολής). Όταν λάβουμε το μήνυμά σας θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία πληρωμής.

Το ημερολόγιο αποτελεί μέρος του project  SOPRANISSIFEE που στόχο έχει να στηρίζει ομάδες που έχουν ανάγκη.
Αυτή τη χρονιά τα έσοδα θα δοθούν στους εξής φορείς:

1. Κέντρο Υγείας Παιδιού Καισαριανής: ένα κέντρο που παρέχει δωρεάν ιατρική φροντίδα σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους που μένουν στην Καισαριανή. Με την παρούσα κρίση, οι ανάγκες του κέντρου γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

2. Αδεσποτολόγιo: μία ομάδα από εθελοντές που δρουν κυρίως στην Αθήνα αλλά συνεργάζονται και με άλλες πόλεις της Ελλάδας , με στόχο να φροντίσουν και να βρουν σπίτι σε όσα περισσότερα αδέσποτα μπορούν.

Η Μάρλις Πέτερσεν σας ευχαριστεί από την καρδιά της! Τα έσοδα από το ημερολόγιο είναι η αρχή της δημιουργίας μίας γέφυρας από ανθρώπους σε ανθρώπους και η απόδειξη της δύναμης που έχουμε όταν είμαστε ενωμένοι.

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την πορεία της Μάρλις Πέτερσεν ,της καλής αυτής νεράιδας που με το μαγικό ραβδάκι της μεταμορφώνει κάποιες σελίδες χαρτιών σε πράξη ελπίδας και αισιοδοξίας σε παιδάκια και ζωάκια που το έχουν ανάγκη.

http://www.marlis-petersen.de/97-2?lang=el